rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Nak makan mane??

"Nak makan mane?" This question will always be asked everyday....selalunya time malam la, time nak dinner. Memang tak sah kalau soalan ni takde orang tanya..."Nak makan mane?" Then, the answer pon setiap hari sama...."Er, memane la" or "Sukati la memane, aku ikut je" or "Memane lah tak kisah"...tak dpt jugak conclusion nak makan mane...hahaha...ingat macam nak buat jadual la nak makan mana tiap malam...tak pon everyday, sorang decide nak makan mane, then we all kena ikut tanpa bantahan...hehehe...

Haaa...tu la we all. Dah tak tau nak makan kat ne dlm UTM tu...everyday benda yang sama je....boring betol...hahaha...dah khatam hampir semua kafe kat dlm UTM sampai boleh nilai tiap satu....hahaha. Cengal (sedap tp we all selalu makan for breakfast or lunch je, kalau malam x best), Meranti (air murah, best!), FKE (selalu habis stok tp sedap! hehe...), KTR (tak recommend coz masak lambat...hehe), Mak Jah (dah muak), Kolej 11 (1st and last time pergi), KTHO (pun lambat gak), Warisan Tunjang (kurang sedap), KDSE (hmmm...boleh tahan sedap dia), Center Point or CP orang salu panggil (jarang pergi), KTDI (chicken chop sedap tp masakan panas dia tak sedap lagi2 nasi goreng. Korang order la nasi goreng ape pon, sama je nasi goreng dia, cuma tmbh2 sket je)....haaa, kalau time nak tgk bola mesti pergi either FKE atau KTDI sebab diorang tutup lmbt, lps Subuh baru tutup rasanya...hehehe.

So, whenever dah tak tau sgt nak gi makan mane, last2 makan kat luar....kat taman u or Jusco....hahahaha!!