Posts

Showing posts from April, 2008

Nak makan mane??

"Nak makan mane?" This question will always be asked everyday....selalunya time malam la, time nak dinner. Memang tak sah kalau soalan ni takde orang tanya..."Nak makan mane?" Then, the answer pon setiap hari sama...."Er, memane la" or "Sukati la memane, aku ikut je" or "Memane lah tak kisah"...tak dpt jugak conclusion nak makan mane...hahaha...ingat macam nak buat jadual la nak makan mana tiap malam...tak pon everyday, sorang decide nak makan mane, then we all kena ikut tanpa bantahan...hehehe...

Haaa...tu la we all. Dah tak tau nak makan kat ne dlm UTM tu...everyday benda yang sama je....boring betol...hahaha...dah khatam hampir semua kafe kat dlm UTM sampai boleh nilai tiap satu....hahaha. Cengal (sedap tp we all selalu makan for breakfast or lunch je, kalau malam x best), Meranti (air murah, best!), FKE (selalu habis stok tp sedap! hehe...), KTR (tak recommend coz masak lambat...hehe), Mak Jah (dah muak), Kolej 11 (1st and last time…