Posts

Showing posts from September, 2009

Raya 2009

Image
17 September 2009. Bertolak dari Johor ke Melaka pada hari Khamis. Nasib baik kelas hari Khamis dan Jumaat sudah dibatalkan oleh pensyarah...diorang pun nak balik kampung jugak....hehehe... Sampai di Melaka pada petang Khamis. Esok pagi pergi KL pula sebab nak pergi ambik Aimi dekat asrama dia. Tapi kelas dia habis petang, pukul 5.30 PM baru kelas dia habis. So, in the meantime, pergi Shah Alam cari baju raya....hehe....

Jenuh cari baju, asyik takde saiz je. Sampaikan ada pekedai tu cakap tengok badan je dah tau takde saiz (sedih seh...). Dah nak give up dah...takpelah, pakai shirt biasa pun takpe. Then, lalu satu kedai ni, nampak macam besar je baju melayu dia. At first, plan nak cari baju melayu moden tu, tapi takde saiz. So sekarang tengah tengok baju melayu biasa tu, macam besar. Ok try pakai...eh muat la...Ok beli dua! Dah siap beli, tunggu Mak and Aida cari tudung and kasut. Tapi tak jumpa yang berkenan.

Shopping sikit dekat bazar ramadan tu. Beli kuih-kiuh, makanan nak bukak puas…

The Good Old Days

Image
Just looking back down the years...

Sukan Tahunan SRIH (2000)
Rehlah G7 (2003)
Lawatan Kelab (2005)
Birthday Faid (2005)
Birthday Faid (2005)
Ihtifal SMIH (2005)
Ihtifal SMIH (2005)

Award from Aida

Image
Pertama, kena letak 5 fakta menarik tentang pemberi award:
Nama dia AidaAdik bongsuPakai handphone Sony EricssonSuka main The SimsUmur 14 tahun
Next, nyatakan 10 fakta diri sendiri:

Tinggi (I get that a lot...haha)Die hard fan of Manchester UnitedTak suka sos tomato dan sos ciliCurrently studying in UTM
Next year dah nak grad (InsyaAllah...)Thinks that The Lord of The Rings Trilogy the best movie ever!Anak ke-3 dari 5 orang adik beradik21 years oldNak pergi Australia hujung tahun ni...yay!!! Can't wait! =)
I eat a lot...haha
Last, beri award ini kepada 10 orang dan describe mereka:

Asyraf (jom FIFA...haha)Hanisah (isi kasi penuh! hehe)Ezzati (dah cukup RM5000 lom?)Fahim
Zubair
Munawwar
ZawaniRasyidShafeqahOpen to anyone who wish to receive this award...haha

High Ambition

Image
I don't know but maybe the owner really wants a motorcycle rather than a bicycle...or maybe he thinks his bicycle isa motorcycle....hahaha


Tagged by Hanisah

Sorry la lambat buat tag ni...hehe...tetiba ada semangat pulak nak buat.... =)

1) Beside ur lips,where is the favourite spot to get kissed?
Is this question even necessary? Hadui....

2) How did u feel when u woke up this morning?
Er...dah sedia belum nak jawab test lepas ni? Dah kot...malam semalam dah study.

3) Who was the last person / people you took photo with?
Alif, Amir, Farah.

4) Would u consider urself spoiled?
Not really.

5) Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
Yes, when I was little...

6) Do you want someone to be dead?
Yes, but who am I to decide that?? Only God have that right.

7) What does your last text message say?
"Ko ade ctr series ape slain hw i mt ur mthr?" by Ali Saifullah

8) What are you thinking right now ?
Hungry. Bila nak sahur ni....?

9) Do you want someone to be with you right now ?
Maybe.

10) What was the time you went to bed last night ?
At about 2.30 AM.

11) Where did you buy the tee you are wearing now ?
Don't remember. Giant Plentong I th…