Posts

Showing posts from October, 2008

Seram...

Image
Uish....macam-macam cerita orang dengar. Hari tu my friend cerita time dia tengah tido, bilik gelap la sebab dah tutup lampu...pastu tetiba dia terjaga sebab sejuk...then dia ternampak ada orang tengah duduk atas katil dia, lelaki botak...dia duduk je atas tu tak cakap apa-apa. Dia pun macam tengah blur sebab tetiba terjaga, pastu bilik gelap lagi...so tak clear sangat la...hohoho...betul ke? Ke mimpi, dia cakap betul...dia memang sedar time tu...huhu..mak aih..

Pastu orang lain pulak bukak cerita...ni jadi time semester 1. Blok yang sama...Shariff and Daniel roomates time tu...tgh tido tu, tetiba Daniel terjaga then dia nampak ada kaki gerak-gerak atas locker dia...dia pun cuba kejutkan si Shariff ni. Dia panggil la, "Sharip...Sharip...". Pastu benda yang atas locker dia tu boleh macam ajuk Daniel pulak...benda tu pun cakap, "Sharip...Sharip". Kira macam ajuk la tu...huhu..then tetiba benda tu macam nak bangun, dia nak angkat kaki dia...Daniel terus pandang tempat …

Salam Aidilfitri...

Image
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin