Posts

Showing posts from July, 2009

Tagged...!!!

1. What is the most important thing in your life?
Peace and happiness2. What is the last thing you bought with your own money?
Erm....food. Haha~!3. Where do you wish to get married?
My home...4. How old do you think you will be permanently owned by your love?
Hmm...no idea..5. Are you in love?
No6. Where was the last restaurant you had dinner?
Restoran Che Mek7. Name the latest book you bought.
Don't remember when I bought a book...haha8. What is your full name?
Ahmad Taufiq bin Azlan9. Do you prefer your mother or father?
You cannot separate them. Mother and father are one...10. Name a person you really wish to meet in real life for the first time.
Hmmm...I cannot think of any specific person. Too many.11. Christina or Britney?
Hmm...what kind of question is this? Why them? Why not Ronaldo or Messi? Haha...12. Do you do your own laundry?
At the moment no...hehe~13. The most exciting place you want to go?
Old Trafford14. Camera or MP3 or handphone?
Of course handphone!15. 3 things I say too of…

Transformers: Revenge of The Fallen

Image
AWESOME~!!!

*Kesian Aida dengan kawan-kawan dia hari tu tak dapat tengok. Tiket habis...huhu tapi nasib baik kitorang dapat tiket tu...hehehe...

Rehlah PaLS 2009

Image
28 Jun 2009, hari Ahad. Pergi Rehlah PaLS dekat Teluk Ramunia. Best~!!! Tapi sebelum tu, kita cerita tentang preparations before rehlah...behind the scenes....hehe
Plan Rehlah PaLS ni sudah lama dicadangkan tapi tak buat-buat sebab asyik tak sempat and tak ramai yang boleh pergi. So, my batch (7), bersama dengan Abang Zakri...dia naqib usrah batch 7 bagi musim cuti semester ni..Selama 2 bulan cuti, plan rehlah macam tak jadi je sebab tade sape nak uruskan dan lain-lain. Sampai la minggu cadang buat rehlah tu, baru plan betul-betul and kasi orang untuk in-charge makanan dan lain-lain. So, pada hari Jumaat, 26 Julai 2009...kami semua berbincang dengan dasyatnya di Surau An-Nur TDS. Masing-masing diberi tanggungjawab untuk sediakan bahan-bahan yang perlu dibawa ketika rehlah seperti makanan (termasuk ayam dan lain-lain)


Pada malam sebelum rehlah, 27 Jun 2009, dapat berita bahawa orang yang bertanggungjawab untuk menyediakan ayam tidak dapat menghadirkan diri ke rehlah atas sebab tertentu (…