rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Oh no! My Keys!

Yesterday (20-7-2008), I experienced a tense moment. It went like this, I went back to my hostel last night. I arrived at 10.00 pm. Masuk bilik, keluarkan henfon, dompet, kunci dan lain-lain. Pastu teringat ada tertinggal barang dalam kereta. Tertinggal botol air. Keluar bilik, kunci pintu...pastu time dah tutup pintu tu, baru teringat kunci bilik ada atas meja! Aaarghh! Pikir apa nak buat. Pergi tingkap...ingat boleh capai la kunci tu padahal jauh ngan tingkat...dah la tingkap ada pagar...hadui...

Lepas tu pergi bilik Alif, Shariff, Nizar dekat K21 sebab Amir selalunya ada kat sana. Tengok lampu bilik diorang bukak...tapi time ketuk takde orang jawab pulak..pastu pergi bilik Afdhal...takde jugak. Hmm...mesti diorang pergi makan ni. So, terus pergi KTDI. Cari-cari takde...cari dekat FKE, takde jugak...huhu..nak call, henfon dalam bilik..huhuhu...balik blok..ingat dah nak pecahkan je pintu tu...tapi kang susah pulak nak kunci bilik. Pergi balik ke K21. Diorang belum balik. Tunggu je lah depan bilik diorang sampai diorang balik. Ada la tunggu dalam 5 minit kat situ. Pastu terpikir nak cari dekat K01..pikir diorang online kat sana. Sekali jumpa diorang...yay! Minta tolong Amir tanya kawan dia ada tak kunci bilik lama dia. Sekali dia takde kredit. Takpe..kalau takde, boleh tumpang tido bilik diorang kejap. Esok pagi boleh pergi pejabat...pastu Amir pinjam henfon Wan...dia call kawan dia...ada kunci..alhamdulillah...hehe