rss
twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Cuti..!!!!

Yeah!!!

Finally exam dah habis!!

Hehehe....


Hadui...

Huhuhu....kalau korang nak tau, my kereta tu kadang-kadang bawak problem...selalu tak boleh start. Hadui...biasa dalam sebulan lebih tu kereta tu bateri kong. Nak dijadikan ceritanya, last week we all dah start exam. Paper Software Engineering start pukul 2.30 petang dekat KTC. So, pukul 2.15 petang tu we all pun nak gerak la. Tengah semangat ni...hehehe.

Sampai kereta, kitorang berlima (me, Alif, Helmi, Amir, and Shariff) naik kereta. Sekali nak start enjin...KPEK! KPEK! Tak boleh start pulak!!! Exam start pukul 2.30 PM...!!! Sekarang dah pukul 2.20 PM...!!! Cane nak buat ni?? Nak jumpstart, Nizar dah bawak kereta dia pergi amek budak lain. Cane ni? Panik jap. Pikir-pikir. Then Helmi cakap bawak kereta tu turun bukit, pastu baru cuba start. Ok, tolak kereta...lepaskan ke bukit...bunyi macam tak start lagi...dah mula panik balik...bila kereta dah sampai bawah, baru dengar enjin hidup...haha..

Ape lagi, GERAK!!! Go..go...go