Posts

Showing posts from May, 2009

Remember the Years

What do I remember most during my primary school years...


(1995)Hahaha….hmmma apa ek? What do I remember the most in 1995? Firstly my class name dekat sekolah memang takkan lupa punya lah…1 Ibnu Majah…guru kelas Ustazah Rafidah…hehe…my classmates time tu tak ingat semua, yang ingat Anas Ghazali, Afif, Zakri Ismail, Zakwan, yang lain tak ingat sangat…sorry eh…ye lah…baru nak kenal-kenal…malu-malu pulak tu semua…except Yahya…haha kenal dia sejak tadika…dulu memang selalu main dengan dia sebab rumah sebelah-sebelah je…ingat lagi time baru balik dari UK, dia lah my first friend…hehe…best rumah dia dulu ada pokok cherry…pastu satu hari tu dia ada kasi buah manggis tau, tak pernah tengok sebelum ni…lawa, warna purple. At that time, I had no idea how to eat manggis…so ape lagi, makan macam makan epal..!!! CRUNCH!!! Eeyuck!!! Lepas tu terus tak suka manggis until la dah tau cara nak makan dengan betul….oh, kena kupas, dalam dia ada isi warna putih yang sedap lagi manis….hehe…


(1996)
After one ye…

Glory Glory Man Utd

Image
MANCHESTER UNTED

PREMIER LEAGUE
CHAMPIONS
2009

Industrial Training

Beginning from 4th May 2009 until 3rd July...I will undergo my practical training...huhu....This week is my 2nd week and so far it's OK. Just feel a little bit tired at the end of the day and now I get sleepy at 10-11 PM...usually at my hostel, 10-11 PM is still early...now EVERYDAY I have to wake up early...hahaha...