Posts

Showing posts from June, 2010

Damages

Image
most of you all know, I was involved in a car accident last week. Don't feel like writing the whole story though...but here are some images of the damages to the car.


The Fever Is Back!

Image

Mukhayyam 2010

Mukhayyam 2010. Tarikhnya 28 Mei sampai 30 Mei 2010...seminggu sebelum mukhayyam tu terjadi kejadian yang hampir membuatku tidak dapat mengikuti mukhayyam. Kaki bengkak and sakit nak mati. Bangun-bangun tidur kaki sakit gila! Nak gerak pun tak boleh. Haiyya....macam mana ni? Pergi jumpa Doktor Maimunah dekat Sri Skudai. Dia kasi ubat bengkak and ubat sakit sendi. Hoho...terpaksa tak pergi Solat Jumaat sebab sakit, nak jalan pun tak mampu...huhuhu...A few days after that kaki semakin OK tapi still sakit kalau nak gerak. Jalan dah boleh lah.
Then hari Rabu pergi Hospital Sultanah Aminah. Pergi jumpa Doktor Wan. Dia check-check then dia suruh pergi kasi darah and x-ray. Results 9 Jun nanti baru tahu. In the meantime, dia kasi ubat painkillers and ubat sapu. 
So Jumaat tu mukhayyam start. Nasib baik start malam, ada lah masa untuk rehatkan kaki dulu sebelum kena "seksa" time mukhayyam....hahaha....Lepas dah siap packing semua, siap-siap lah nak gerak ke Sekolah Hidayah. Pergi deng…